40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
4.319,39%0,53
7.014,00%0,24
4785777฿%1.4882
02:00
146 yıllık tecrübe ve kalitenin birlikteliği Pirge teknoloji, çözüm ve ilkleriyle bıçak sektörünün, düzenlediği Mutfakta 4 As: Verimli Mutfaklar için Yenilikçi Çözümler etkinliğiyle de mutfakların gelişimine destek olmaya devam ediyor. Sektör profesyonellerinin gelişimini desteklemek ve çok daha bilinçli mutfaklar için İçim, Bonna ve Rational iş birliğinde 16 Nisan Çarşamba günü Bodrum Doria Hotel’de düzenlenen etkinlikte Pirge, en son teknolojiyle ürettiği yenilikçi çözümlerini şefler ve mutfak profesyonelleriyle tanıştırdı. Şef ve mutfak profesyonellerinin mutfaklardaki zaman ve kaynakların verimli yönetimi, gıdaların besin değerlerinin korunarak hazırlanması ve biyolojik risk faktörlerinin ortadan kaldırılması için doğru ekipman kullanımı gibi birçok konuya değinilen etkinlikte Pirge, 80’den fazla şef ile bir araya geldi. Bir sonraki adımın 18 Haziran’da Eskişehir’de düzenleneceği, Samsun, Diyarbakır, Mersin ve Antalya ile yıl boyunca devam edecek Mutfakta 4 As: Verimli Mutfaklar için Yenilikçi Çözümler etkinlikleriyle Pirge, toplamda 1000’i aşkın şef ve mutfak profesyoneline ulaşacak.
“Şeflerimizin mutfaklardaki profesyonel beklentilerini dinledik”
Etkinlik hakkında görüşlerini aktaran Pirge Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat Erbil, “Pirge olarak geçmişten bugüne edindiğimiz tecrübemizi ülkemize, kültürümüze ve en önemlisi de ülkemiz mutfağına aktarma bilincindeyiz. Bu anlayışla da mutfağımızın ve kültürümüzün tanıtılması, bunu yaparken de çok daha bilinçli mutfaklar yaratmak amacıyla sektörün dört önemli markası harekete geçti ve Mutfakta 4 As hareketi başlamış oldu. Alanının öncü markaları olarak düzenlediğimiz etkinliğimizle şef ve mutfak profesyonelleriyle bir araya geldik her anlamda verimli, zaman, kaynak ve maliyet yönetimini baz alan mutfaklar için sunumlar düzenledik. Pirge olarak hangi ürün için hangi bıçak kullanılmalı, bıçağın anatomisinden bıçakta kullanılan metal ve içeriklerin besin değeri ve lezzet için önemine, çevreci bıçakların doğaya olan katkısına kadar oldukça farklı konulara değindik. Yine şeflerimize Pirge’nin tarihini, üretim teknolojilerini, yurt dışındaki başarılarımızı, ödüllerimizi ve sektördeki misyonumuzu anlattık. Ürettiğimiz her yenilikçi bıçakta şeflerin hayatını ne denli kolaylaştırdığımızı uygulamalı olarak gösterdik. Son olarak şeflerimizin mutfaklardaki profesyonel beklentilerini dinledik. Pirge olarak şef ve profesyonellerin görüş ve beklentilerinden elde ettiğimiz verileri, yeni ürün geliştirme süreçlerine adapte ederek profesyonel ya da ev kullanımı fark etmeksizin çok daha iyi bir mutfak deneyimi sunan ürünlerin geliştirilmesinde kullanacağız” şeklinde konuştu.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Güzelbahçe Personeli ‘İMECEYE’ Devam Ediyor
1
Profesyonel Web Başlangıcı İçin 3 Temel Bileşen: VDS, Web Hosting ve DV SSL
25466 kez okundu
2
Sabote, CORLEONE EP’si Sonrası Sessizliğiyle Konuşuyor
6592 kez okundu
3
Kocaeli Çayırova’dan Tüm Türkiye’ye: Lazer Kesimde Eşsiz Metal Farkı
5194 kez okundu
4
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Dürüst, namuslu bürokratımın itibar suikastine uğratılmasına izin vermem”
5096 kez okundu
5
AI Music CEO’su Yasin Gökçek’ten Geleceğe Yönelik Önemli Açıklamalar
4568 kez okundu